...
Nekoliko reči o našoj firmi

O Archithoru

Vašem Kreativnom Partneru za Unikatne Enterijere

Vladimir Hlavati
Dizajner Enterijera. Arhitekta. Direktor Arhithora

Vladimir Hlavati

Dobrodošli u svet Archithora! Osnovali smo našu agenciju u aprilu 2021. godine sa jednom strastvenom vizijom – pružiti vrhunski dizajn enterijera koji inspiriše, transformiše i oplemenjuje prostor. Moje ime je Vladimir Hlavati i ja sam osnivač i izvršni direktor Archithora.

Kao arhitekta sa više od 10 godina iskustva u industriji, sa posebnim fokusom na dizajn enterijera, moje stručno znanje i kreativna strast su ključni pokretači iza našeg uspeha. Kroz godine rada na brojnim projektima, stekao sam bogato iskustvo u vođenju velikih timova, kao i u ulozi projekt menadžera, vođe tima, tehničkog direktora i poslovnog partnera.

O archithoru Vladimir Hlavati
Vladimir Hlavati, Osnivač Archithora

Ostale usluge koje nudimo:

Pored arhitekture, moja stručnost se proteže i na oblast vizualizacije. Kao iskusni 3D umetnik specijalizovan za arhitekturu, imam sposobnost da vizuelno prenesem ideje i koncepte u realistične i prepoznatljive vizualne prikaze. Ova kombinacija znanja iz arhitekture i vizuelne umetnosti omogućava mi da pružim sveobuhvatan pristup u stvaranju vizuelno zadivljujućih enterijera.

Povežimo se

352

Završenih projekata

120+

Zadovoljnih klijenata

12

primljenih nagrada

15

Godina aktivnog dizajna

Zašto Archithor Postoji?

O Archithoru možemo reći da smo posvećeni tome da pružimo najbolje moguće iskustvo našim klijentima. Naša agencija je vođena strašću za inovativnim dizajnom, beskompromisnim kvalitetom i pažnjom prema detaljima. Verujemo u saradnju sa našim klijentima kako bismo stvorili unikatne enterijere koji savršeno odražavaju njihovu viziju i stil.

Archithor je mesto gde se susreću stručnost, kreativnost i posvećenost. Naš tim stručnih arhitekata, dizajnera i izvođača radova sarađuje sa klijentima na svakom koraku putovanja ka ostvarenju njihovog idealnog enterijera. Nudimo sveobuhvatne usluge, od prvih konsultacija i idejnih rešenja, pa sve do fizičke izgradnje i finalnih detalja.

Best Ranked By

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.